OVER MIJ

Bewegen werkt genezend, ontspannend en verbindend. Afbeelding1
Het is dé sleutel tot verandering.

Laat ik me even voorstellen …
Ik ben Marjan te Walvaart en ik ben getrouwd met mijn fantastische man Laurens. We wonen in het prachtige Lievelde, waar ik mijn bedrijf aan huis heb.

Het begin (van mijn eigen proces)
In 2009 startte ik als zelfstandig ondernemer met een praktijk voor massagetherapie. Kort daarna kreeg ik te horen, dat ik een vorm van reuma heb. Al langere tijd had ik klachten en masseren werd lichamelijk steeds zwaarder.

Stukje bij beetje ben ik mij, door middel van bij- en omscholing, op gezond bewegen gaan richten. Het is ondertussen mijn passie geworden, maar dat heeft wel wat voeten in de aarde gehad.

Gediplomeerd therapeut en beweegcoach
Omdat ik pijn had en er andere vormen van reuma bij kreeg, durfde ik niet meer te bewegen, want bewegen deed pijn en ik was verschrikkelijk moe. Met hulp van verschillende fysio- en andere therapeuten, fitnessbegeleiders en de mensen in mijn omgeving heb ik mijn angst voor bewegen weten te overwinnen en ben ik de opleiding tot Vitaliteit- en Beweegcoach gaan volgen.

Ervaringsdeskundige
Als ervaringsdeskundige weet ik hoe moeilijk het kan zijn om de eerste stap te zetten, in beweging te komen én te blijven. Maar ik heb óók ervaren dat rust roest. Door te luisteren naar mijn lichaam, gezond te leven en te bewegen heb ik meer energie, minder klachten en slaap ik beter. Het accepteren van een leven met reuma en daardoor het maken van een nieuwe, bewuste beweging binnen mijn bedrijf, was een heel proces en een enorme uitdaging. Het heeft me bloed, zweet en tranen gekost. Terugkijkend was het dat meer dan waard, want ik zit nu zoveel beter in mijn vel.

De eerste stap
Gezond bewegen is dé sleutel naar verandering. Het maakt je fysiek en mentaal sterker, fitter en vitaler. Als vitaliteit- en beweegcoach wil ik jou dat ook laten ervaren en je in het proces ondersteunen. Binnen mijn lessen en tijdens persoonlijke coaching/training ga ik uit van gelijkwaardigheid. De sfeer is ontspannen en daardoor ligt de drempel naar bewegen laag. Mij gaat het niet zozeer om het resultaat, maar veel meer om dat jij gezond beweegt, op jouw niveau en dat je er vooral (weer) plezier aan beleeft.

Zet de stap naar gezond bewegen! Kijk welke groepsles bij je past. Twijfel je nog, heb je vragen of wil je liever een persoonlijk traject? Bel of mail me, dan plannen we een (bel)afspraak.

Je bent van harte welkom!