Rugmassage

Heb je stressklachten, last van rugpijn of heb je chronische spanningen of pijn? Met regelmatige massages kunnen klachten verminderen en soms helemaal verdwijnen. Een ontspannende massage is gezond voor iedereen en werkt preventief voor klachten. Bovendien geeft een massage rust en inzicht in je lichaam en heeft het een kalmerende werking.

Waarom een massage?
-        Aandacht voor jezelf
-        Ontspanning voor lichaam en geest
-        Genezing of verlichting van klachten

Massagesoorten


Als professioneel massagetherapeut geef ik twee soorten massages: ontspanningsmassages en therapeutische massages.

Een ontspanningsmassage is om even lekker tot rust te komen en om je spieren los te masseren. Deze massage is ideaal om in te zetten als je geen of weining klachten ervaart.                             

Een therapeutische massage kan ik toepassen als je klachten hebt zoals hoofdpijn, nek en schouderklachten, rugklachten etc. Ook is deze massage goed toe te passen bij chronische ziekten zoals reuma en migraine. Ik zal dan waar nodig gebruik maken van het geven van oefeningen (medisch personal trainen) en medical taping.

Snel resultaat met massagetherapie

Behandelingen met massage zijn zeer effectief. Er komen spanningen los en je ervaart meer energie. Na een eerste sessie is er doorgaans al direct resultaat.Toch is er meer nodig om je doel te bereiken, zoals het doorbreken van dagelijkse patronen in de beweging en leefstijl. Daarom zetten we in overleg ook coaching en leefstijladvies in. Samen met coaching en leefstijl is massage een krachtige mix.

Een ontspanningsmassage duurt maximaal 45 minuten en een therapeutische massage maximaal een uur!!!

Heb je interesse, of wil je meer informatie bel me dan op telefoonnummer 06-41692842, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak een afspraak.